Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΕΞΕΓΕΡΣΗ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

ΠΕΝΗΝΤΑ ΕΞΙ  ΜΕΡΕΣ ΕΜΕΙΝΑΝ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ!


1ον. Γνωριζομαστε και "δενουμε" σαν ομαδα. Δεν υπαρχει πιο σημαντικη κινηση στην αρχη, γιατι απλα στις 27/10 μας περιμενει ΜΑΧΗ και θα πρεπει να γινουμε ΓΡΟΘΙΑ μεχρι τοτε!!!

2ον. Δεν ασχολουμαστε με αναλυσεις, για το τι μας καναν, τι θα μας κανουν και ποιος φταει για το ΚΑΚΟ η δουλεια μας ειναι να κρατησουμε ζωντανη την ελπιδα και την πιστη για την Νικη.

3ον. Ψαχνουμε τους καλυτερους τροπους διαδωσης του καλεσματος (Π.χ το εντυπο που θα βγει και πως θα μοιραστει, ντουντουκες, γκραφιτι, αφισες αργοτερα προς το τελος και γενικο ξεσηκωμο.

4ον. Επειδη ξερω οτι υπαρχουν ιδεολογικες διαφορες (Λιγοτερο η περισσοτερο), ας τις αφησουμε προς το παρον πισω και να συγκενρωθουμε στο στοχο την ανατροπης τους.

5ον. Δεν υπαρχουν Ηγετες και Αρχηγοι αναμεσα μας παρα μοναχα, "Συνεννοηση"!

Πολλοί ακόμα και σήμερα ψάχνουν τον μεγάλο ηγέτη - αρχηγό που θα μας οδηγήσει στην νίκη. Και άντε και τον βρήκαμε, τι θα κάνουμε μετά την νίκη;

Θα τον αφήσουμε να κυβερνά με απόλυτη εμπιστοσύνη, μέχρι να τον περικυκλώσει πάλι ο «καρκίνος» να τον διαφθείρει η να τον φυλακίσει - σκοτώσει όπως τον Κολοκοτρώνη, τον Βελουχιώτη και τόσους άλλους; Η λύση είναι να αναλάβουμε τη συλλογική μας ευθύνη με ενότητα και αλληλεγγύη. Οι μεγάλοι ηγέτες - αρχηγοί που ξεσηκώνουν τα πλήθη και έδειχναν το δρόμο μας τέλειωσαν.

Ο αρχηγός - τσοπάνης που ακολουθούν τα πρόβατα «τον πάτησε το τρένο» όπως λέει το λαϊκό άσμα. Όποιος μπορέσει να κερδίσει τον σεβασμό του λαού από τον αγώνα του, ας αναδειχτεί και να προχωρήσει αλλά να ξέρει ότι θα ελέγχετε και θα ανατρέπετε γρήγορα αν χρειάζεται. Το συμπέρασμα λοιπόν και αυτό που χρειάζεται για να ξεκινήσει η ανατροπή, είναι να κοιτάξουμε τον καθρέπτη, να αναλογιστούμε τα λάθη μας, να τα πετάξουμε πίσω, και να διεκδικήσουμε την ΕΝΟΤΗΤΑ, την ΛΕΥΤΕΡΙΑ, και την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ με τη ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ μας.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ!!!

VENCEREMOS!!!

(«Να είσαι ανθεκτικός στα σαμποτάζ που σου στήνει ο ίδιος σου ο εαυτός».
«Πρέπει εσύ να αποτελείς την αλλαγή που θέλεις να δεις στον κόσμο».
«Πρώτα θα σε αγνοήσουν, μετά θα γελάσουν με σένα, μετά θα σε πολεμήσουν, και τότε κέρδισες» Μ. Γκάντι.)

ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΕΞΕΓΕΡΜΕΝΟΙ

ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ   ΣΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Έχουμε κλείσει και τα πρώτα οριστικά ραντεβού για την οργάνωση της εκδήλωσης

Το ραντεβου για Αθηνα:

Αθηνα Κυριακη 1η Σεμπτεμβριου 7μμ Π. Συνταγματος, Κατω στις σκαλες (Διπλα στο Μετρο): Πρωτο ραντεβου για "οργανωση" του καλεσματος. Οριστικο!!! διαδωστε σε φιλους και γνωστους εκτος φβ!

Το ραντεβου τις θεσσαλονικης:

Θεσσαλονικη, Δευτερα 2 Σεμπτεμβριου 7μμ, Π. Αριστοτελους στο αγαλμα Βενιζελου και Εγνατιας: Πρωτο ραντεβου για "οργανωση" του καλεσματος. Οριστικο!!! Διαδωστε σε φιλους σας και γνωστους εκτος φβ! Ευχαριστω!!!

Το ραντεβου για Πάτρα:

Πατρα Κυριακη 1η Σεμπτεμβριου 7μμ Π. Γεωργιου μπροστα στο Δ. Θεατρο: Οριστικο!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...